3. heinäkuuta 2015

Puistoilemassa

Tykkään käydä lasten kanssaa leikkipuistossa. Käytinkin melko usein pikkusiskoani puistoilemassa, kun asuttiin vielä Pirkkalassa. Puistoihin oli lyhyt matka kävellä, toisin kun täällä meillä Paukkajalla. Matkaa kertyy lähemmäs 10 kilometriä lähimpää puistoon/ koulunpihaan, joten lasten kanssa tuo menee aina autoiluksi. 

Ollaan nyt muutamana päivänä kerätty kimpsut ja kampsut kasaan ja lähdetty ulkoilemaan muualle, koska meidän omassa pihassa ei viihdy tällä hetkellä kukaan. Hyttysiä on aivan järjetön määrä! Eväätkin on ollut mukana, jotta ollaan jaksettu olla kerralla pitempi aika.

Lumin ehdoton suosikki on liukumäki!


Taicakin viihtyy puistoilemassa hyvin, kun välillä voi vetää vaunuissa tsetaa! Ehdoton suosikki Taicalla ja äitillä on hämiskeinu!

Tätä jaksoin kyllä tovin ihmetellä! Ei Tampereella ole tietääkseni missään leikkipuistossa makkaranpaisto mahdollisuutta! Mun mielestä aivan huippuidea, etenkin tällaisessa puistossa, jossa ei ole hirveää lapsikatrasta jatkuvasti! En oo koskaan nähny muita leikkijöitä, vaikka puistokin on vasta tehty ja siis todella hyvässä kunnossa! Voisi siis kuvitella, että kävijöitä olisi enemmänkin.
Tämän kyllä voisi joskus testata, jos vaikka satuttaisiin lähtemään koko perheen voimin puistoilemaan :)


Nyt onkin jo perjantai ja ihana viikonloppu alkaa heti kun P tulee töistä. Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu Farmi- messut ja Hippo hölkkä ;)

Mukavaa viikonloppua! 

- Crista -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentoimalla! :)