20. heinäkuuta 2015

Leikkipuistotreffit #1

Pirkkalasta Joensuuhun muuton jälkeen mulla on ollu enemmän ja vähemmän päiviä, kun oon kaivannut kavereita. Pirkkalassa asuessani meillä kävi päivittin, joko siskoni perhe tai hyviä ystäviäni. Tai sitten vastavuoroisesti me käytiin heillä kyläilemässä. Olin siis tottunut siihe, että koko ajan on seuraa. Mun on, tai ehkä lähinnä oli jotenkin "vaikeeta" olla yksin. Oli mulla toki niitäkin hetkiä, kun halusin olla yksin, mutta siis yleensä. Nykyään tohon "yksinäisyyteen" alkaa jo jotenkuten tottumaan. Täälläkun parhaina päivinä ainoa ulkopuolinen ihminen jonka näkee edes ikkunasta on postinjakaja, jos sekään. En toki halua kuulostaa siltä, että valittaisin, koska täältä en enään pois muuttaisi!
Joensuuhun muuton jälkeen kavereita ei hirveesti ole tullut uusia, koska eihän mua kotoa tuu kukaan hakemaan, vaikka ehkä oon viimeset kaks vuotta niin luullu. Päätin siis heittää ennakkoluulot pois ja alkaa kyselemään meille leikkipuisto -ja kahvittelu seuraa Joensuun äitien hätäkahvit -facebook ryhmästä. Ja kyllä muuten kannatti. Tälle viikolle onkin sovittuna jo neljät treffit!

Oltiin tänään ensimmäisillä leikkipuistotreffeillä ihan täällä meidän omalla kylällä Enossa. Tällä naisella, johon pääsin tänään tutustumaan on myös kaksi tyttöä, joilla toisesta ikää on 6v ja toisella 11kk. Mukavan ikäiset lapset siis.  Tietynlaisia yhtäläisyyksiä löydettiin jo toisistamme tuon reilun tunnin aikana, joka leikkipuistossa vietettiin. Molempien miehet on nimittäin yrittäjiä samalla alalla ja myös me ollaan (tai minä vasta opiskelen) samalla alalla. Ja kävipä niinkin hassu sattuma, että tämän naisen anoppi on Lumin hoitajana ryhmiksessä. :)
Tämä uusi tuttavuus lapsineen oli mielestäni erittäin mukava ja niin saman henkinen kuin minä ensivaikutelman perusteella, että uudet puistotreffit sovittiin jo keskiviikolle.  Eihän meillä kotiäideillä muutakaan tekemistä päivisin ole! Heh.


On tämä vaan niin mahtava fiilis saada uusia tuttuja myös täältä päästä suomea. Toivon tosiaan, että tämän viikon treffit poikii niin mulle, kuin lapsillekin uusia pitkäaikaisia kaverisuhteita! Enkä kyllä voi muutakun suositella kaikkia lähtemään rohkeasti mukaan leikkipuistotreffeille ihan tuntemattomienkin ihmisten kanssa. Meillä oli ainakin mukava päivä! Onko kenties joku muu lukijoista lähtenyt mukaan tällaiseen ja mitkä on ollut omat kokemukset?


- Crista -

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, miten tutun kuuloinen postaus! :D Tässä taannoin päivittelin itsekin sitä, etten hirveästi tunne täältä Joensuusta ketää, jolla olisi lapsi. Mutta, koska olin kyllästynyt olemaan yksin, niin muutaman tsemppikommentin ansiosta päätin sitten järjestää myöskin Facebookin kautta treffit Perheentalolle, ja kyllä kannatti! Nykyisin nähdään aina silloin tällöin Perheentalolla, jota ehdottomasti suosittelen! Sieltä ei tekemistä puutu, ja aina löytyy seuraa! Meistäkin muuten saa treffiseuraa, jos vain täällä keskustan suunnalla pyöritte. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla! Joensuussa siis asuu edelleen lapsiperheitä ;) Tuolla Perheentalolla en oo tosiaan koskaan käyny, netistä vaan kattonu, mutta vois kyllä vielä kesän aikana käydä sen tsekkaamassa. Ja hienoa jos teistä sais seuraa ihan kahville, leikkipuistoo tai ihan sit tonne Perheentalolle! Kyllä me aika usein liikutaan Joensuun keskustan tuntumassa, kun ei täällä meilläpäin oo juuri mitään :)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentoimalla! :)