1. heinäkuuta 2015

Ti-Ti Nallen Talo

Ti-Ti Nallen Talo. Paikka josta todelliset Titi fanit ei haluaisi lähteä kerran sinne päästyään.. 

Käytiin kesäkuun alussa titi nallen talossa, koska Lumi on niin suuri nalleperheen fani! Rakkaus nalleihin alkoi, kun Peppi serkun syntymäpäivillä helmikuussa nalle pehmoihin Lumi ensimmäisen kerran törmäsi. Sitten meille eksyi "vvv" (=dvd), joista taitaakin koko perhe Taicaa lukuunottamatta osata jo kaikki veisut ulkoa. Isillä ei ehkä aina riitä ymmärrys miksi ne samat laulut pitää soittaa _joka_ päivä uudestaan ja uudestaan. :)

Trioli nalle
 © jenni

Mutta tosiaan..lähdin lasten kanssa tampereelle kesäloma reissuun ja tarkoituksenani alusta asti oli, että tuolla reissulla Lumi pääsee oikeaa Titi nallea tapaamaan. Pyysinpä sitten toisen Titi fanin, kummipoikanikin mukaan nalleja tapaamaan. Samalla toki myös itse saisin aikuista seuraa itselleni, jota ei tämä kotimamma turhan usein näe. 

Lähdettiin aamulla ajamaan Tampereelta Ikalisiin ja matka lasten kanssa meni hienosti (vaikka ehkä en siihen ollut varautunutkaan). Talolle päästyämme mainitsen heti alkuun positiivisena asiana sen, että auton saa helposti parkkiin ja parkkikselta on lyhyt matka lasten kanssa kävellä talolle. Otin kuitenkin tuplarattaat sillä mielellä mukaan, jos Lumi väsähtää pääsee myös se rattaisiin istumaan. Tai vähintäänkin on niissä helppo kuskata myös tavaroita Taican lisäksi. Pettymys oli kuitenkin suuri, koska eihän niillä siellä talossa mahtunut menemään. Hankalaa siitä teki vaunuissa nukkuva vauva ja utelias 2 v, joka olis halunnu tulla ja mennä missä lie. Toiseksi ongelmaksi muodostuikin yläkerta, jossa oli ilmeisesti suurin osa talon aktiviteeteista? Itse en siellä käynyt, mutta onneksi mukana oli Jenni joka vei isommat lapset käymään myös siellä :)
 Ehkä kantoreppu ois voinu olla aika passeli tuonne, mutta eihän me sellaista omisteta.

Taica <3 
© jenni


Tiri vauva
 © jenni

Osallistuttiin siellä myös lampaiden ruokintahetkeen ja voi että miten tuo kummipoikani niitä rakastikaan <3 Ensin kävi ruokkimassa lampaat ja sitten halaamassa kaikki pihalla olevat nalleperheen nallet. Lumi oli yllättäen taas niin ujopiimä, että tyytyi mielummin katsomaan vierestä, mitä muut lapset touhuavat. 

Nalletalon kahviosta täytyy antaa erityismaininta ja pisteet (joksikin taas hieman ärsytti se kun ei meinannut vaunuilla sisään päästä)! Ruokana siellä tarjoillaan nakkikeittoa joka päivä, johon sisältyy myös leipä, juoma sekä kahvi tai tee. Annoskippo oli niin suuri, että siitä riitti helposti meille Lumin kanssa. Terveellistä, lämmintä ja lapsille maistuvaa ruokaa! Yleensä kun kaikkialla on tarjolla vaan ranskalaisia ja hampurilaisia, joita ainakaan meidän neiti ei edes halua syödä. Onneksi.

Lumi pallomeressä :)
 © jenni
 Lopussa vielä Jooa veti sellaiset reivit päälle, kun nallet esittivät pienen konsertin ulkona. 
Tähänpä nuo lapsukaiset rupesivatkin hyytymään ja katsottiin parhaaksi lähteä. 
Automatka menikin siinä kun tasainen tuhina kuului takapenkiltä. <3

Nallejen tanssituokio
 © jenni

 © jenni
Suosittelen kyllä Nalletaloa kaikille pienimmille kesäloma kohteeksi, jos vielä kunnon huvipuistot ei nappaa! Ikaalisten kylpyläkin on aivan vieressä, jossa on helppo vaikka yöpyä.

 © jenni

- Crista -

1 kommentti:

Kiitos, kun piristit päivääni kommentoimalla! :)