10. heinäkuuta 2015

Kerhoreput

Kelan antaman tilipäivän kunniaksi ajattelin tilata molemmille tytöille tänään kerhoreput. Lumin aikaisempi reppu alkoikin olemaan jo melko kulunut ja vähän turhan pieni. Taica ei reppua sinänsä vielä tarvitse, mutta kun sen aika marraskuussa on, löytyy se jo valmiina kaapista. 
     Muita vaatimuksia  repuilta ei ollut kuin se, että ne olis tarpeeksi tilavia päiväkotia ajatellen. Reppuun pitää mahtua vaihtovaatteet sisälle ja tarvittaessa sadevaatetta, vaihtolapasia tai mitä siellä sitten ikinä päivänaikana tarvitaankaan. Olen aikaisemmin tilannut Lumille kerhotossut aina Tohvelisankarilta ja todennut niiden olevan laadultaan erinomaisia, vaikkakin ehkä hieman hintavia. Erilaisia reppuja netissä vertaillessani tulin siihen tulokseen, että myös reput saavat kotiutua meille Tohvelisankarilta.  Uskon niiden olevan yhtä laadukkaita tossujen kanssa ja kestävän hyvin ainakin seuraavan päiväkotivuoden. Ostopäätökseen vaikutti ehdottomasti myös se, että reput ovat oikeasti lasten näköisiä ja pirteitä. Repun lämpöeristetty sivutasku eväille oli mielestäni pelkkää plussaa. Hintakaan ei mielestäni päätä huimannut. Kappalehinta oli 26,90€ + toimituskulut 3,90€. 

Uskon, että näistä repuista pitävät myös lapset ja, että nämä selässä voi hymyssäsuin astella aamuisin päiväkodin ovista sisään. :) 

Lumin reppu


Taican reppu

Kuvat lainattu Tohvelisankari.fi sivulta. 


- Crista -

6 kommenttia:

 1. Mä olen myös tilannut samasta paikasta lapsille päiväkotiin reput! Tytöllä lähtee nyt kolmas vuosi samalla repulla, on todella hyvin kestänyt. Pojalle jouduin ostamaan uuden, kun uimakoulu tavarat eivät enään vanhaan mahtuneet. Ja parasta näissä repuissa juuri oli että ne ovat lastennäköisiä, hyvät valinnat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tossujen lisäksi myös reput ovat olleet kestäviä ja ajavat asiansa juuri siellä missä pitääkin! :)

   Poista
 2. pitää laittaa kyllä Emmalle harkintaan se leppisreppu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kans niin ihana ja sopis Emmalle tosi hyvin <3

   Poista
 3. Ihanat reput <3 - kummitäti :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentoimalla! :)