10. syyskuuta 2014

Yläkerran remonttiurakka ja Lumin 1,5 vuotis neuvola

Ajattelin tässä vaiheessa hieman kertoa meidän yläkerran remontista kuvien kera. Remontti alko jo tammikuun puolella, eikä vieläkään valmista ole. Kiirettä ei sinänsä olla pidetty, mutta tarkotuksena sen on valmistua nyt tulevan muutaman kuukauden aikana hyvissä ajoin ennen pikku pähkinän syntymää. :) Me ei olla koskaan yläkertaa käytetty asuintilana, mutta nyt sinne olis tarkotus tulla kaks lisä makuuhuonetta ja pienen pieni aulatila.
Tässä hieman kuvia mistä lähdettiin liikenteeseen;

porraskäytävä

Aulatilaa

Vanhempien tulevaa makuuhuonetta


Lumin tuleva huone
Ja niinkun kuvista voi päätellä kaikki vanha purettiin pois lukuunottamatta hyväkuntosia tuki ja kattoparruja, jotka halusin ehdottomasti jättää näkyville :)
Lämpöeristykset oli vähän mitä oli, mutta nyt seinissä on niin paksu kerros villaa, että se pienensi jonkin verran myös huonekokoja ja muutti niiden muotoa. Mutta tässä kuvia tältä päivältä missä vaiheessa tänään ollaan :)

Rappuset jotka on hyvinkin keskeneräiset

Aulatilaa

Vanhempien makuuhuonetta

Lumin huonetta
Aulaa 
Eli tällähetkellä oikeestaan pinnoista katto on ainoa valmis. Seinät olis hiomista vaille valmiit tapetoitavaks ja maalattavaks ja lattiaan on jo laminaatti valittuna. Tarvis vaan vielä tilatakin se :D Aula sai uuden kaiteen ylös, joka sekin odottaa valkoseks maalamista. Alimmasta kuvasta näkyy kuinka villotuksen takia suorat seinät muuttu vinoiks yhdestä kohtaa molempia huoneita. Meidän makkarin oviaukko isonnettiin, koska vaadin siihen lasipariovia <3 Perjantaina olis tarkotus lähtee tapetti kaupoille :P en vaan malta odottaa että saadaan lisää asuinneliöitä.

Sitten Lumin neuvolaan. Neiti oli hienosti kasvanut huikeet 7cm puolessa vuodessa ja nyt mittaa oli 85cm. Painoa oli tullut reilun kilon ja nyt sitä onkin muutaman gramman yli 11 kiloo :) Kaikki oli muutenkin niinkun pitää :) Äitin pikkunen tyttö on jo niin kovin isotyttö :( <3

Tänään vaihtu rv 26 ja selkäkivut on järkyttäviä! Lumista mulla ei koskaan ollu liitoskipuja ja aina mietinkin mitä hittoja ne on, mutta nyt tiedän senkin! :D ei kivaa. noh vielä ois 14 viikkoo laskettuun aikaan ja ensviikolla olis tarkotus mennä vähän syntymättömän lapsen vakuutuksia vertaileen. Taidan vakuutuskiemuroista tehdä sitten oman postauksen :)

Tulipas tästä pitkä stoori :O
Ei muutakun hyvää loppuviikkoo itsekullekkin :)

-Crista-

2 kommenttia:

  1. En malta oottaa että nään valmiin yläkerran! :)

    VastaaPoista
  2. En malta odottaa että pääsisin sisustaan valmista yläkertaa :P

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentoimalla! :)