4. syyskuuta 2014

Stressiä ja shoppailua :)

Huh! Johan on taas ollut viikko! Oon jo muutaman viikon stressannu koulun tenttien ja tehtävien määrää! Tuntuu että niitä vaan tulee, ennenkun ehtii edes vanhoja tekemään alta pois. Tänään oli anatomian tentti, joka on ollu mulle tän kurssin kammotus. Tarkotus oli alkuviikosta siihen hyvin lukee ja panostaa, mutta kas kummaa maanantaina Lumi oli jo illasta niin kipeen olonen, että päätin viedä sen tiistaina lääkäriin. Korvatulehdushan sillä raasulla oli :/ Ihmettelin kyllä kun ei oo korviansa pitänyt tai muutenkaan ollu tavallista kiukkusempi. Mulla kans nousi kuume illasta. Tiistai ja keskiviikko kipeiltiin siis kotona ja tänään aamusta kävin anatomian tentissä ja Lumi oli sen aikaa isin kanssa ja sai vielä vapaapäivän päikystä. Sain kun sainkin tentistä jopa kakkosen ihan ilman minkäänlaista lukemista. Tähän oon enemmän kun tyytyväinen. :)

Ajateltiin Lumin kanssa päästää isi takasin töihin ja lähteä käväseen piiiitkästä aikaa yhdessä kaupungilla. Lumi otti kärryssä rennon letkeesti koko reissun ajan lukuunottamatta sitä hetkee kun käytiin arnoldsissa lounastamassa ja Lumi päätti tempasta mun limpparin lattialle :D Tekevälle sattuu! Käytiin h&m:llä ettiin Lumille sukkahousuja ja mulle jotakin mahdollista "kaapua" ystävän häihin. Sukkahousut löyty, kaapu ei :D Rupee tuleen kiire sen hankinnassa kun häät on jo 20. päivä tätä kuuta.

Tänään matkaan tarttu siis Lumille kolmet sukkahousut ja postissa saapunut mlp- paita, joka on ihana <3 Ostin sen facebookin kirppikseltä. Sukkiksille hintaa tuli yhteensä 14€ ja paita maksoi n.4€.Ainiin Lumin talvihaalrikin saapu viime viikolla postissa ja sekin on musta niin yli söpö, tekis mieli nyt jo pukee se Lumille mut taitaa olla vähän turhan aikasta :D Haalarinkin ostin Facen kirppikseltä hintaan 48€ posteineen.

Anteeks sotkusuus :D
Pähkinällekin oli pakko ostaa jotakin ihan uutta! Oon päättäny, että yritän malttaa mieleni ja pärjätä mahdollisimman pitkälle niillä mitä Lumilta on jäänyt, mutta näitä EN voinut vastustaa! ( ja uskon että kun isi näkee niin sekin tykkää ;) ) Sukupuolta me ei siis vielä tiedetä, eikä meinata tietääkkään ennenkun pähkinä päättää putkahtaa maailmaan. Joten VOI olla että pääsen sittenkin ostelemaan ihania uusia pikkusia sinisiä vaatteita :P


Pähkinälle ostin siis kaksi bodya koossa 56, jotka tulivat samassa paketissa. Hintaa bodeilla oli 13€ Tykkään ihan pienillä noista kietasu bodeista paljon enemmän kun päänylipujotettavista. Jotenkin paljon kätsympiä.
Sukkia ostin myös paketin, koska niitä ei pahemmin ole jemmassa ihan vastasyntyneelle. Ja kuitenkin kun talvivauva kyseessä niin pitäähän sitä olla lämpöstä pikkuvarpaille <3 Sukat maksoivat 6€ Myös muutama pipo yhteispakkauksessa tarttui matkaan, ja niille hintaa tuli 5€ :)

Sitten jatkettiinkin matkaa muihin liikkeisiin ja löysin muutaman hienon taulun, niistä kuvia sitten kun ovat seinällä ;) 

-Crista-


1 kommentti:

Kiitos, kun piristit päivääni kommentoimalla! :)