14. syyskuuta 2014

Viikonlopun puuhasteluja

Hyvää Huomenta! :P

Täällä viikonloppuaamut alkaa Lumin osalta aina näin pirteenä, kun äiti puolestaan vois nukkua vaikka koko loppupäivän :D...
Toisaalta ennemmin herään tollasen hymynaaman naurunräkätykseen kun herätyskelloon :)


Perjantaina kävin ostamassa molempiin makuuhuoneisiin tapetit, enkä malta odottaa että ne olis jo seinässä!
Tässä huonolaatunen kuva niistä rullissa.. paremmat kuvat sitten kun ovat joskus päässeet seinälle ;)

Tänään pyörähti käyntiin rv 26+4 ja sen kunniaks annoin itelleni luvan alkaa pesemään pikku pähkinän vaatteita :) Pahottelen kuvien huonoo laatua! Hölmö unohdin järkkärin makkariin ja nyt Lumi nukkuu siellä enkä kehtaa mennä kolisteleen sitä hereille.
Pikkuset vauvanvaatteet on vaan niin ylisöpöjä ja niitä vois hipelöidä vaikka kokopäivän! Vielä pitää malttaa odottaa muutama kuukausi, että niihin saa myös ihanan vauvan tuoksun! <3


Syksy tekee nopeesti tuloaan ja laittelin myös vähän syyskukkia ulos piristämään päiviä :)
Vielä pitäis tänään veranta siivota ja alkaa pikkuhiljaa laittelemaan pihaa syyskuntoon. Grilliäkään tuskin enään käytetään joten sen vois varmaan jo kiikutella autotalliin sadetta piteleen :)Huomenna alkaakin mun viikon loma koulusta, jonka jälkeen vaihdan kokonaan toimipistettä. Muut meidän luokalta lähtee huomenna työharjotteluun, mutta katsottiin ryhmänohjaajan kanssa että mun on parempi jättää harjottelu väliin ja jatkaa  teorioita äitiysloman alkuun. :) Omassa toimipisteessä ei ollut alkamassa mulle sopivaa kurssia, joten vaihdan toimipistettä ja luokkaa nyt sitten kokonaan. Vähän kyllä jännittää hypätä viikon päästä ryhmään, jossa kaikki on tuntenu toisensa jo pitkään! No onneks oon tosi sosiaalinen persoona, enköhän mä mukaan pääse ihan hyvin :)

Alkuviikosta käyn syntymättömän lapsen vakuutuksia vertailemassa eri vakuutusyhtiöissä ja niistä sitten sitä luvattua postausta kirjottelen! :)

Mukavaa sunnuntai päivää kaikille lukijoille!

- crista -

1 kommentti:

  1. mä jotenkin ootan sitä vakuutuspostausta vaikka ei edes oo itellä mitenkään ajankohtanen :D miksköhän..??! :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentoimalla! :)