27. marraskuuta 2014

Kiireitä ja muita murheita

Ompas siitä aikaa kun viimeks edes katsoin blogin puolelle, saatika että olisin ehtinyt lukeen muiden blogeja.
Vaikka äitiyslomalla nyt oonkin niin tuntuu, että kellossa ei oo riittänyt tunnit istahtaa tekeen omia juttuja tai sitten kello on ollu jo niin paljon, että ei oo yksinkertasesti enään jaksanu. Myös surulliset uutiset suunnalta, jos toiselta on saanu ajan kuluun jossain ihan muualla kun tietokoneen ääressä.

Pikasia kuulumisia ajattelin nyt kuitenkin täältä suunnalta tulla kertoon :) Täällä jouluhössötykset senkun jatkuu! Sunnuntaina piipahdettiin vielä viimestä kertaa ennen pähkinän syntymää Kuopiossa Ikeassa. Tarkotuksena oli mennä ostaan lisää joulukrääsää ja Lumin huoneeseen sisustusjuttuja. Ostosten saldona kuitenkin oli vaan kolme kynttilää joulupöytään ja kaks uutta sideharsoo pähkinälle. Kysyinkin P:ltä onko se musta ylpee kun kerrankin en tuhlannu turhuuksiin, mutta oli kuulemma enemmän pettynyt kerta piti niin kauas lähtee ostaan kolmee kynttilää, jotka kuulemma ois voinu hakee vaikka Tokmannilta. :D No tottahan toikin, mutta tärkeintä koko reissussa, ainakin mulle oli päästä hetkeks pois samoista nurkista ja saada ajatukset jonnekin aivan muualle.

Ja mitä siihen viime postauksessa lupaamaani sairaalakassiin tulee, on se edelleen pakkaamatta, joten se postaus hieman venähtää. Laskettuun aikaan ei oo enään kun vajaa 3 viikkoa, joten ehkä se olis ihan asiallista alkaa pikkuhiljaa laittaan sekin asia kuntoon.  Ehkä vielä tänään..
Kävin tiistaina sairaalan äitiyspolilla ultrassa ja siellä kaikki oli ihan kunnossa. P:n kanssahan meillä oli tarkotus pitää sukupuoli salassa, mutta se salaisuus paljastukin heti seuraavana päivänä aikasemman ultran jälkeen. Ultrassa meille lupailtiin edelleen siis pientä prinsessaa <3 Viikkoja tiistaina oli 36+6 ja sillon painoarvioks lääkäri anto 3060g. Kohdunsuu oli auki yhden sentin ja oli jo kuulemma tosi pehmee. Lääkäri sano, että voi tulla hetkellä millä hyvänsä, mutta koska ei oo ensisynnyttäjä niin toi sentti ei välttämättä meinaa yhtään mitään. Oma olo on kuitenkin ollu tosi hyvä, joten sen puolesta olkoot masussa vielä pitkään, mutta taas toisaalta... en enään jaksais odottaa. Sais siis tulla jo. Onhan pähkinä nyt jo täysaikanen ja ultrassakin hengitteli tosi hienosti! :)

Joulukortti kuvia otettiin myös viime viikolla ja niiden saapumista odotan kun kuutanousevaa. :)
Tänä vuonna Lumi ei ollu yhtään niin halukas oleen kuvattavana kun viime vuonna. Vähän turhan liikkuva kuvattava, eikä ollut toivookaan, että tonttulakkia ois saanu laittaa päähän. Tahvosta sen sijaan ois saanu vaikka kuinka hyviä kuvia, pentukun pääsi ensimmäistä kertaa sänkyyn, niin johan rupes uni maistuun pehmeessä ja lämpösessä petissä :D 


Tilasin meille myös uuden ruokailuryhmän viikolla, enkä malttais odottaa myöskään sen saapumista. Ihanaa, että jouluna mahdutaan kaikki saman pöydän ääreen syömään. Ruvettiin P:n kanssa nimittäin vähän pröystäileen ja tilattiin isoon tupaan iso pöytä. Kahdeksalle hengelle ois nyt tilaa :)
Mitäs muuta vielä tulee mieleen.. Lumi raasulla on taas korvatulehdus ja seuraavasta laitetaan sitten putket :( Me jatketaan siis sairastelua kotosalla ja otetaan innolla vastaan muilta bloggareilta saadut haasteet ;)

- Crista-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentoimalla! :)