12. tammikuuta 2015

Lastenhuoneen sisustussuunnitteluja

Joulukoristeiden raivaamisen jälkeen on tullu inspis tuoda kevättä kotiin. Hieman aikasta. Ehkä. Sisustuslehtien sivut kuitenkin pursuaa jo täynnä kevättä, miksi ei siis meidän kotikin. Niinkun edellis vuonna, myös tänä vuonna pastellin erisävyt tulee varmasti meillä näkymään sisustuksessa. Myönnettäköön, että valkoinen on silti pääväri, olipa vuoden aika mikä hyvänsä. 
Lastenhuoneeseen, tai pikemminkin Lumin huoneeseen hain innostusta ja ideoita Pinterestistä. Jälleen kerran siellä oli niin paljon ihania lastenhuoneita, joista oli vähän vaikee valita suuntaa johon itse lähtee tähtäämään. Tässä kuitenkin muutamia kuvia, joista innostuin ja mitkä olisi helppo toteuttaa myös meidän lastenhuoneessa. 

Kaks ylintä kuvaa olisi helppo toteuttaa itse ja olisi 
mukavaa puuhasteltavaa samalla itelle :)

Leikkikeittiötä haaveilin joululahjaks Lumille, mutta en oikein syttyny mistää muovihökötyksistä. Näissä kuvissa rakastuin etenkin tähän oikeenpuoleiseen joka ois myös helppo ite tehdä vähän soveltaen. Sattumalta vastaava hyllykin meiltä löytyy jo entuudestaan minkä vois vaan maalata :)


Prinsessa sänky lumilta jo löytyykin, mutta toi naulakkokin on musta jotenkin tosi söpö! Voin jo nähdä sellasen seinälle, jossa roikkuu vasta Lumille ostamani maalaisromanttinen mekko <3
 Hyllyn päälle sopis myös pikku pähkinän Pentikin pupu ja Lumin Bukowskin nalle :) 


Tämä viimeinenkin Pinterestistä otettu kuva on musta jotenkin hieno ja olis tosi kiva tyttöjen huoneeseen, mutta uskon, että tätä ei tulla meille ainakaan hetkeen tekeen. Veikkaan että tila loppuu kesken suurin osa huoneesta kun on viistokattoo. 
 

Viimeisessä kuvassa onkin tänään mun tekemät taulut tulevan leikkikeittiön luokse. 
Tässä on siis sävyt, joiden mukaan koko huone tullaan sisustamaan pikkuhiljaa. :) 


Joko muut on alkanu tuomaan kevättä sisustukseen edes jossakin määrin? :) 

- Crista -

5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia oot löytäny ja nuo taulut mitkä oot tehny on tosi söpöt.. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniin näköistä!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivotaan, että toteutus on edes suht samaa luokkaa! ;)

   Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentoimalla! :)